Altafulla celebrarà els 200 anys del vot de poble amb 'La Petita'

Tot a punt per a la Festa Votiva del Quadre de Sant Antoni d'Altafulla coneguda com "La Petita". Tindrà lloc entre el 4 i el 13 de setembre i totes les seves activitats seran gratuïtes. Enguany els actes de la festa es desenvoluparan en dos espais diferents: a la plaça de l'Església i al parc del Comunidor, on ja s'està instal·lant un envelat.

La COVID no és l'única excepcionalitat de la Festa Major Petita d'aquest 2020, ja que se celebren 200 anys d'ençà que el poble va donar el seu vot a Sant Antoni per haver-los deslliurat de la pesta. Una efemèride que comptarà amb un domàs commemoratiu creat per a l'ocasió.

El tret de sortida es farà aquest divendres amb els coets d'esclat de Festa Major i el repic de campanes a la plaça de l'Església. Aquest mateix dia hi haurà nit de monòlegs amb els humoristes Javi Sancho, Guillem Estadella i la presentació de l'actriu Júlia Creus.

Durant la resta de dies de "La Petita", serà el torn dels concerts, les activitats infantils i els concursos, que acabaran el dia 13 amb el tradicional castell de focs de la mà del Grup de Diables d'Altafulla.

Pel que fa al respecte de les mesures contra la COVID, des de l'ajuntament es fa una crida al civisme. Tot plegat augura una festa petita molt diferent de les que s'han vist fins ara, però que, de ben segur, aconseguirà mantenir la seva essència.