×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

L'Altacústic aixeca el taló adaptant-se a la nova normalitat

La plaça de l’església d’Altafulla serà l’únic escenari del Festival Altacúsitc. Aquesta és una de les principals novetats, obligada per les mesures sanitàries. Les cadires s’han agrupat segons les entrades comprades i s’han col·locat separades. I com no, a l’entrada, és obligatori ruixar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. La música de Roger Benet va ser l’encarregada d’inaugurar aquesta setena edició. Tot i aquestes adaptacions per la COVID, l’essència del festival ha volgut ser la de les últimes edicions.

Fins diumenge es duran a terme en aquest escenari vuit concerts. L’Altacústic serà dels pocs festivals de música del Camp de Tarragona que es desenvoluparan aquest estiu. A l’ambient es notava que hi havia ganes de cultura presencial. Cada concert tindrà un aforament màxim de 160 entrades, les localitats es van esgotar amb poques hores.

L’aposta per l’Ajuntament d’Altafulla serà sempre que es puguin fer tots els actes culturals previstos de manera presencial. L’Altacúsitc servirà d’experiència organitzativa d’aquesta nova normalitat.

A poc a poc la cultura va recuperant la presència que tenia abans de la pandèmia i artistes i públic poden tornar a estar cara a cara i gaudir de vespres màgics d’estiu entre bona companyia i música.