×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

L'Altacústic se celebrarà extremant les mesures sanitàries

Altafulla manté la seva aposta per l'Altacústic i presenta una setena edició del festival que estarà marcada per l'actual crisi sanitària. Es concentrarà en un sol escenari, a la plaça de l'església i s'haurà d'assistir als concerts amb reserva prèvia. En total, durant quatre dies desfilaran per Altafulla vuit artistes.

Se celebrarà del 16 al 19 de juliol

Roger Benet serà l'encarregat d'obrir la setena edició del festival Altacústic amb un concert en què el músic tarragoní repassarà alguns dels seus temes. El festival guanya un dia, es celebrarà entre el 16 i 19 de juliol, però perd escenaris al carrer i concentrarà l'activitat a la plaça de l'Església en un escenari únic. És la fórmula que han trobat els organitzadors per mantenir l'oferta cultural malgrat la Covid.

Després de l'actuació de Roger Benet, el primer dia del festival pujarà a l'escenari Judit Nedermann, una artista habitual al festival altafullenc. El Petit de Ca l'Eril, Ferran Palau, Mazonni, Anna Andreu, Magalí Sauré i Joina completaran un cartell que garanteix dos concerts diaris. A banda d'adaptar l'espai per encabir 150 espectadors per concerts, el festival s'acompanyarà també de l'oferta gastronòmica que ha ofert els últims anys, si bé en aquest cas, també adaptarà l'oferta a la normativa sanitària.