Altafulla posa l'accent en la protecció dels més grans del municipi

El govern altafullenc suspèn les activitats programades al municipi i tanca l'Esplai de la Gent Gran.

A Altafulla les principals mesures recollides en el decret signat pel govern municipal i fet públic aquest dijous estan destinades a la protecció de la gent gran del municipi. És per això que s'ha decretat el tancament de l'esplai de la Gent Gran durant les dues https://aplicacions.llengua.gencat.cat/llc/AppJava/index.html?action=Principal&method=detall&input_cercar=proper&numPagina=1&database=FITXES_PUB&idFont=8495&idHit=8495&tipusFont=Fitxes+de+l%27Optimot&numeroResultat=1&databases_avansada=&categories_avansada=&clickLink=detall&titol=pr%F2xim%2C+proper+o+vinent%3F&tematica=&tipusCerca=cerca.fitxes">properes setmanes, anul·lant també les activitats que genera com la calçotada programada per a divendres.

També es restringeix el transport adaptat que el consistori posa a disposició de les persones que ho necessitin només a consultes mèdiques. Des del consistori també han començat a implementar mesures que afecten els treballadors municipals, com l'obligatorietat de portar guants en aquelles instal·lacions obertes al públic i s'està començant a treballar un protocol de teletreball. També s'ha suspès l'Audiència Pública del dia 21 d'aquest mes. Tot emmarcat en una crida a la calma i a seguir només els canals oficials d'informació.

L'Ajuntament també ha traslladat la necessitat de suspendre les activitats programades a les entitats i clubs esportius del municipi, que en molts casos ja s'havien avançat al decret municipal.