Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Altafulla rescindeix el contracte de neteja a l'empresa TEMPO

Després de mesos d'incompliment del servei encarregat, l'Ajuntament d'Altafulla va procedir el passat dilluns a la rescissió del contracte de neteja de diversos espais municipals a l'empresa TEMPO.

Des del consistori altafullenc s'argumenta aquesta decisió després de veure com l'empresa no donava el servei necessari i que en alguns casos,com el de la llar d'infants Hort de Pau, hi hagués dies en què no es realitzava cap mena de neteja.

Una situació derivada de l'economia de l'empresa, que des del passat mes de novembre no paga el sou als seus treballadors i que tampoc presta els serveis contractats a altres administracions. Tot i que el consistori optava per la subrogació de les treballadores de TEMPO, l'abandonament d'aquestes per part de l'empresa no ho ha permès i ara s'opta per trobar una altra concessionària. En cas de no trobar-ne cap disposada, es municipalitzarà el servei.
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ