Altafulla dona a conèixer el Pla d'Acció Municipal durant la primera Audiència Pública del mandat

Des del 2016 que no es veia aquesta imatge a la sala de plens de l’Ajuntament d’Altafulla. L’Audiència Pública es va tornar a celebrar perquè la ciutadania pugui expressar la seva opinió i les seves propostes pel municipi. L’acte va servir per presentar el Pla d’Acció Municipal 2019 a 2023, que serà publicat al web del consistori el proper 16 de desembre i que permetrà que la gent pugui presentar esmenes. Amb aquest tipus d’accions, el govern vol apostar pel procés participatiu a l’hora de prendre decisions.

L’Ajuntament activarà un web que permeti fer aquest tipus de consultes i fragmentar les votacions per edats o per zones. A més, l’Audiència va servir per conèixer el pressupost del pròxim any. L’ajuntament comptarà amb més de 8 milions d’euros.

A l’acte també es va parlar de la recent suspensió de l’activitat de l’Escola d’Adults d’Altafulla i de temes que preocupen als ciutadans, com la situació de la brossa. El govern va anunciar que durant la Setmana Santa ja començarà a estar operatiu el nou sistema de recollida i contenidors. La situació de la platja i els bassals a la via Augusta van ser altres dels temes destacats a l’Audiència.