Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Inspecció de Treball admet la situació laboral de la desena de professors de l’Escola d’Adults d’Altafulla

L’Escola d’Adults d’Altafulla continua sense iniciar les classes. Inspecció de Treball ha admès la situació laboral dels professors que havien de ser contractats a l’inici del curs i han estat donats d’alta. Els treballadors demanen la seva reincorporació per engegar el més aviat millor les classes fins que l’Ajuntament pugui convocar un concurs públic per ocupar les places. Ara, són a l’espera de la decisió que prengui el consistori.

L’Ajuntament va suspendre la contractació dels treballadors fins que s’aclarís la seva situació contractual a l’espera d’una Inspecció de Treball que estudiava presumptes irregularitats en aquestes contractacions. Els treballadors denuncien la vulnerabilitat que pateixen amb els contractes d’aquest tipus.

S’espera poder engegar el curs amb normalitat a partir del segon semestre. En total hi ha una desena de professors afectats i un centenar d’alumnes que no poden rebre les classes a l’Escola d’Adults d’Altafulla.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ