El Casal La Violeta d'Altafulla obrirà les seves portes al maig de l'any vinent

Altafulla espera veure obertes les portes del Casal la Violeta al maig de l'any vinent. Avui les entitats culturals del municipi han visitat l'equipament que, després de les obres de remodelació i adequació, ja està pràcticament enllestit.

L’endemà de Sant Martí, el dia gran d’Altafulla, l’Ajuntament ha convidat a les entitats culturals del municipi a visitar el remodelat casal La Violeta. Els allà presents han pogut comprovar com l’equipament està pràcticament enllestit.

Després de poc més d’un any, les obres d’adequació i rehabilitació d’aquest Casal posaran punt final un cop l’equip de govern local rebi el permís pertinent per col·locar-hi les cadires mòbils que han obligat a modificar un projecte inicial que contemplava 300 butaques fixes.

Des del consistori asseguren que s’està treballant ja en la programació que oferirà el Casal la Violeta. Un espai que pretén convertir-se en l’epicentre cultural de la vila closa i que s’espera que obri les seves portes el maig de l’any vinent.

Tot i la modificació del projecte inicial, el cost de la remodelació no afectarà la partida pressupostaria que es va fixar en un principi, la qual rondava els 800.000 euros