Altafulla viu el dia gran de la Festa Major de Sant Martí

Aquest matí els castellers del municipi han completat la pujada del pilar per les escales. Després, Sant Martí ha sortit en processó des de l'Església pels carrers de la vila closa. 

Els Castellers d'Altafulla han protagonitzat un dels actes més tradicionals de la Festa Major de Sant Martí, en el dia del seu patró. A dos quarts d'onze del matí, els castellers s'han preparat per encarar la pujada del carrer del Forn que uneix la plaça del Pou amb la plaça de l'Església. Amb aquest pilar la colla ha pujat les escales ràpidament i han arribat sense problemes al seu destí, sota la mirada de molts altafullencs que avui tenen festa i s'han apropat per veure l'espectacle.

Al migdia, Sant Martí ha sortit de l'Església en processó. L’esperava també aquest pilar dels Castellers d’Altafulla, i els Bastoners petits del municipi. Els Diables Petits han encès la metxa i han donat el toc més festiu i sorollós. L’han seguit els gegants d’Altafulla i la Bruixa i el Bruixot. A la processó, també ha estat convidada la cobla La Principal de Tarragona.

Durant el cap de setmana també es van celebrar diferents actes de la festa major. Dissabte, la plaça del pou es va omplir de desenes de persones per veure l’actuació dels bastoners petits. Novament, els Diables també van encendre la metxa i van omplir de llum, foc i fum els carrers de la Vila Closa. La cercavila també va comptar amb la presència de la Víbria petita dels Diables Voramar del Serrallo. Com a novetat d’enguany, el grup de Diables Grans d’Altafulla van portar el Gat de foc del municipi.