TAC12 EN DIRECTE

tac12 play 72px

finetpelmig.jpg
santa_tecla.jpeg
Camp de Tarragona

L'Àrea Metropolitana no es mulla sobre el model del tramvia

13 Juny 2024
Salou té clar que no el vol tal com està dissenyat, però la presidenta de la Diputació ha tirat pilotes fora. El grup impulsor de l'Àrea Metropolitana ha assenyalat que d'aquí a mig any arribaran les concrecions de com serà el futur ens.
Tarragona

L'oposició reclama repensar l'adjudicació de la neteja a Urbaser

13 Juny 2024
En una junta de portaveus extraordinària, Esquerra, PP i Comuns han reclamat al govern que no tingui pressa per tornar a adjudicar el contracte després de la sentència que excloïa l'empresa guanyadora. Només Junts defensa continuar.
Tarragona

Quatre places amb excepcions i un règim sancionador propi, així es regularan les terrasses

13 Juny 2024
La nova ordenança preveu que els bars de les places del Rei, del Fòrum i Corsini i el balcó del Mediterrani funcionin com la plaça de la Font.
Tarragona

ERC avisa que l'alcalde podrà canviar l'ordenança de terrasses si vol

13 Juny 2024
L'oposició hi dona el seu vist-i-plau, però amb matisos. Junts, el PP i els comuns s'hi posen de cara i faran les seves aportacions per millorar-la.
Camp de Tarragona

Nova agressió a Mas d'Enric: un intern li obre el cap a un treballador

13 Juny 2024
També van resultar ferits dos funcionaris més amb contusions a les cames i a la mà.
Torredembarra

Investiguen un professor de l'Institut Torredembarra per assetjament sexual

13 Juny 2024
Des del Departament d'Educació es va apartar el docent de les classes en compliment de l'ordre judicial dictada des dels jutjats del Vendrell.
Tarragona

Analitzen els reptes jurídics i d'atenció a infants i dones víctimes de violència

13 Juny 2024
Més de 160 professionals s'han aplegat a la Universitat Rovira i Virgili en un congrés per abordar aquestes qüestions. La consellera d'Igualtat i Feminismes en funcions ha encetat la jornada.
Vila-Seca

L'INSERLAB gradua una dotzena de joves amb capacitats diverses

13 Juny 2024
La iniciativa, per la que en els darrers anys han passat una cinquantena de persones entre 18 i 30 anys, té com a objectiu preparar-los perquè puguin tenir una oportunitat laboral.
Tarragona

El concurs de focs també tindrà un espectacle de drons

13 Juny 2024
La nova proposta, que serà complementària al certamen, s'adreça especialment a les persones que pateixen sensibilitat acústica. El concurs se celebrarà del 3 al 6 de juliol amb 4 pirotècnies, dues estatals i dues internacionals.
Tarragona

Un taller de l'Arxiu Històric Diocesà s'endinsa en el passat de l'escriptura

13 Juny 2024
La proposta, en forma de taller, coincideix amb la celebració de la Setmana Mundial dels Arxius i fa valdre la feina indispensable que duen a terme els arxivers.
Tarragona

L'Arxiu Municipal presenta nou contingut al web

13 Juny 2024
Coincidint amb la Setmana Internacional dels Arxius, l’Arxiu de Tarragona ha incorporat a la web 276 fitxes que referencien espais d’interès històric i monumental de la ciutat. És una manera d’apropar i obrir el seu fons documental a la ciutadania.
Tarragona

L'art urbà guanya espai a Sant Pere i Sant Pau

13 Juny 2024
Les escoles de Sant Pere i Sant Pau, juntament amb la llar d'infants municipal, s'han ajuntat per pintar un mural. Es tracta de la primera acció d'un projecte que vol difondre l'art urbà.
Constantí

Un juliol ple de música a Centcelles

13 Juny 2024
La setena edició del cicle de concerts proposarà quatre cites gratuïtes, els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol.
Camp de Tarragona

La gira dels 40 anys dels Pets repassarà quatre discs emblemàtics

13 Juny 2024
Els concerts se centraran en els treballs: "Calla i balla", "Som", "Bon dia" i "Agost". L'inici de la gira serà a Girona l'1 i el 2 de febrer.
Tarragona

Obren un expedient per insults racistes durant el Nàstic - Ceuta

13 Juny 2024
Ho ha fet després d'una denúncia de la Federació de Futbol de Ceuta. Amb tot, el partit no es va aturar en cap moment per aquests fets i a l'acta del partit consten insults.

Instagram tacdotze

Tarragona

Ca l'Agapito es transformarà en el Museu d'Història

12 Juny 2024
L'Ajuntament aposta per crear-hi la seu permanent d'un museu que expliqui la història de la ciutat des dels romans fins al segle XX. Ara es treballa en el projecte museístic i…
Tarragona

Tarragona vol donar un salt de qualitat amb la nova terminal de creuers

12 Juny 2024
L'equipament s'ha inaugurat aquest dimarts després d'un any de treballs i una inversió de 5,5 milions d'euros. L'operadora Global Ports Holding preveu duplicar el nombre de…
Camp de Tarragona

Plantegen una xarxa per transportar hidrogen entre els polígons i el Port

12 Juny 2024
El sistema de canonades podria superar els 80 milions d'euros d'inversió. La Vall de l'Hidrogen preveu impulsar un consorci per optar al finançament de l'Estat i d'Europa. Enagás…
Torredembarra

Rovira oficialitza la seva renúncia a l'alcaldia de Torredembarra

12 Juny 2024
El republicà diu adeu després de nou anys en el càrrec, però es quedarà al govern, que ara liderarà el socialista Vale Pino. Prendrà possessió dissabte al migdia.
Montblanc

No autoritzen el tall dels veïns de Lilla els diumenges

12 Juny 2024
El Departament d'Interior no els dona permís per tallar l'entrada a l'AP-2 els diumenges de sis a vuit del vespre. Intentaran aconseguir l'autorització per traslladar la…
Tarragona

Esquerra denuncia la retallada del carril bici de Llevant

12 Juny 2024
Diuen que l'Estat ha modificat el projecte, que ja no arribarà fins a Altafulla, sinó que es quedarà a La Mora. També es retarda el calendari. Reclamen al govern municipal que…
Tarragona

El judici de La Sang, el 10 de desembre

12 Juny 2024
És el dia escollit per donar resolució a la demanda civil presentada per un grup de congregants, amb l'exsotsprefecte Josep Maria Fortuny al capdavant.
Camp de Tarragona

La Diputació augmenta la seva aportació a la URV

12 Juny 2024
L'ens supramunicipal finançarà amb un milió d'euros 14 projectes de la universitat aquest 2024. Són 200.000 euros més que fins ara. El nou conveni marc entre les dues institucions…