TAC12 EN DIRECTE

tac12 play 72px

finetpelmig.jpg
santa_tecla.jpeg
Camp de Tarragona

Èxit de la prova de sirenes i alertes al mòbil

24 abril 2024
De les més de 300 persones enquestades fins aquest migdia més d'un 80'% asseguren haver escoltat la sirena de risc químic i haver rebut les alertes al mòbil.
Tarragona

La Laboral anirà a Bonavista perquè genera més consens

24 abril 2024
El PSC plasma al POUM aquesta ubicació, deixant al marge la seva aposta que passava pels terrenys de La Floresta. El trasllat, això sí, es negocia amb la Generalitat.
Tarragona

Mas Sorder, Terres Cavades i Budallera tiren endavant

24 abril 2024
El nou POUM plasma sobre paper el creixement de Tarragona a Llevant. Això sí, el nou planejament urbanístic no s'aprovarà enguany i, per tant, s'hauran de prorrogar les normes provisionals.
Salou

Mercadona renuncia a l'establiment del Mercat de Salou

24 abril 2024
La firma valenciana ha renunciat a la concessió després que el projecte hagi estat paralitzat set anys a causa d'un contenciós presentat pels paradistes del Mercat. Govern i paradistes coincideixen en la necessitat d'engegar un projecte més adaptat.
Salou

Només dues guinguetes quedaran buides a Salou

24 abril 2024
Havien d'estar situades a la platja de Ponent, però no s'ha pogut adjudicar. El govern salouenc formalitzarà quatre adjudicacions més a la mateixa platja aquest dijous.
Vila-Seca

Aturem Hard Rock denuncia els moviments d'ERC per tirar endavant el projecte

24 abril 2024
Ho diu perquè el govern català va ordenar a Incasòl que refés els contractes. El moviment, assegura la plataforma, també ajudaria la Caixa a revalorar els terrenys.
Tarragona

Sancionades dues empreses per no tenir legalitzada la seva activitat

24 abril 2024
Es tracta de l'empresa ERSHIP, del polígon Entrevies, i la NOATUM TERMINAL TARRAGONA situada al polígon de Riu Clar.
Camp de Tarragona

Els sindicats denuncien el tancament de línies a l'escola pública i no a la concertada

24 abril 2024
Consideren que això pot provocar que l'alumnat s'hagi de desplaçar lluny del lloc on viu. Paral·lelament, alerten de la falta d'atractiu de la docència per les condicions de feina, fet que provoca que sigui més difícil cobrir les substitucions.
Tarragona

La URV és la universitat amb més professors associats i més barats

24 abril 2024
Les seccions sindicals critiquen que la universitat tarragonina lideri aquest rànquing i, a més, que mantingui els sous precaris. La URV haurà d'estabilitzar la plantilla en tres anys, per adequar-se a la nova normativa d'universitats.
Tarragona

Arriben els castells de 8 a Tarragona per la cita de Sant Jordi

24 abril 2024
La primera diada conjunta de la temporada de les quatre colles de la ciutat va deixar veure els primers castells de 8 de l’any per part dels Xiquets de Tarragona i la Colla Jove, amb els liles per partida doble.
Valls

El Valls va de moda canvia de format: més dies i més carrers

24 abril 2024
En comptes d’un esdeveniment únic centralitzat al Pati, es faran quatre desfilades repartides pels diferents eixos comercials de la ciutat. Una cada dissabte del mes de maig.
Vila-Seca

El Campionat d'Espanya Juvenil d'Hoquei es jugarà a Vila-seca

24 abril 2024
Serà del 17 al 19 de maig amb 20 partits, i enfrontarà 8 equips, entre els quals 2 de catalans. És la primera vegada que el club vila-secà organitza un campionat regular estatal, el tercer a la demarcació.
Altafulla

La calamarsa emblanquina i talla part dels carrers d'Altafulla

23 abril 2024
Dues pèrgoles situades en uns aparcaments privats han cedit provocant que fins a vuit vehicles quedessin atrapats. Per sort, però, no hi ha hagut cap persona afectada.
Torredembarra

La calamarsa talla l'accés a Baix a Mar

23 abril 2024
La tempesta d'aquest dilluns a la nit va deixar gairebé vuitanta litres per metre quadrat a Torredembarra. Passos soterrats bloquejats i diversos tendals que han acabat cedint pel pes del gel, han estat les principals afectacions.
Tarragona

Tarragona es bolca al carrer en el retorn intersetmanal de Sant Jordi

23 abril 2024
Les gotes anecdòtiques durant la tarda no ha espatllat la diada. Les més de 130 parades de la Rambla Nova s'han envoltat de milers de persones. Entre els autors locals més venuts, noms com els d'Olga Xirinachs, Jordi Piqué o Ricard Lahoz.
Vila-Seca

Els Jardins del Castell bressolen la diada a Vila-seca

23 abril 2024
Durant el matí s'ha celebrat la ja tradicional Cantata de Sant Jordi, que ha aplegat més de 400 alumnes de primària al Celler. La mostra de llibres i roses del Castell també reuneix diverses mostres de cultura popular aquesta tarda.
Montblanc

Montblanc no deixa passar la diada sense l'entrega de la rosa

23 abril 2024
El 23 d'abril, com marca la tradició, Sant Jordi ha entregat la rosa a la Princesa en un dels actes simbòlics de la Setmana Medieval. El ritual, però, enguany s'ha repetit en altres ocasions.

Instagram tacdotze

Montblanc

Llibres, roses i Setmana Medieval són una combinació guanyadora

23 abril 2024
La plaça Major de Montblanc ha acollit una gran parada de llibres i diverses de roses. La diada quedarà completada amb l'Entrega de la Rosa d'aquesta tarda.
Valls

Valls desperta els seus Dracs en un Sant jordi multitudinari

23 abril 2024
El Pati torna a ser el punt neuràlgic de la celebració a la capital de l’Alt Camp. Allí s’hi han concentrat les parades de carrer de les tres llibreries locals i també els Dracs,…
Salou

Salou, al costat dels escriptors locals

23 abril 2024
L'Associació d'Escriptors de Salou Hora Marítima, constituïda legalment fa poc més d'un mes, s'exhibeix aquest dimarts entre la mostra de paradetes de llibres i roses de la plaça…
Torredembarra

Entitats i autors locals comparteixen protagonisme a Torredembarra

23 abril 2024
El punt central de la celebració de la diada de Sant Jordi ha estat la plaça Mossèn Joaquim Boronat on s'han col·locat les tradicionals parades de llibres i roses.
Constantí

Més parades que mai al Sant Jordi de Constantí

23 abril 2024
El carrer Major acull 29 parades d'entitats, artistes i associacions locals. Contacontes i espectacles infantils han amenitzat el matí.
Altafulla

Ambient familiar a la fira de Sant Jordi d'Altafulla

23 abril 2024
Les parades de llibres i roses s'han situat a l'avinguda Marquès de Tamarit. En total, n'eren una vintena. El tema del dia, això sí, ha estat la calamarsada de la nit anterior.
L'Espluga de Francolí

Les escoles animen la diada a l'Espluga de Francolí

23 abril 2024
Els centres de primària s'han omplert d'activitats, mentre que l'Institut ha commemorat la diada, per exemple, fent un programa a l'Espluga FM Ràdio o un homenatge al cantautor…
Torredembarra

200 anys de la Fundació Pere Badia, en imatges

23 abril 2024
Una exposició de fotografies de la torrenca Imma Font que repassa espais desconeguts de l’edifici que acull la fundació.