Vila-seca amplia els usos de l'edifici del Fènix per obrir-lo a noves funcions

Amplicació d'usos per l'edifici de la Societat Recreativa i Cultural El Fènix de Vila-seca. Ho va aprovar el Ple, divendres, perquè l'entitat pugui desenvolupar-hi activitat comercial i d'oficines tècniques. Un ple on, per unanimitat, tots els grups van donar suport a la proposta de VIla-seca en Comú per oferir natació gratuïta a les escoles del municipi.

És l'edifici de la Societat Recreativa i Cultural El Fènix de Vila-seca, una entitat històrica nascuda a finals del segle 19, que ara podrà ampliar els usos del seu immoble ubicat al carrer de la Font. El Ple Municipal de VIla-seca va aprovar divendres de forma inicial la modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbanístic que permetrà l'activitat comercial i la instal·lació d'altres serveis. La proposta no va tenir el suport de Decidim Vila-seca ni Vila-seca en Comú que es van abstenir, consideren que la modificació pot ser un xec en blanc.

El ple també va aprovar les noves bases per la concessió d'incentius a les empreses dins el programa Impuls a l'Ocupació. Els comuns s'hi van abstenir en considerar que les ajudes no contemplen les persones més vulnerables. En canvi si que va tenir unanimitat l'aprovació de la proposta dels comuns d'oferir natació gratuïta a les escoles.

Rebuig en canvi de l'equip de Govern a la moció de Decidim VIla-seca per la implantació de l'antena del Coneixement de la URV al municipi. L'equip de Govern va assegurar que ja hi està treballant.