L'Ajuntament de Vila-seca comprarà el solar del costat del celler per 500.000 euros

És una de les inversions incloses al paquet aprovat pel consistori, només amb els vots a favor de l’equip de govern, i que supera els tres milions i mig d’euros. Totes es finançaran amb els números verds de l’any passat.

Els terrenys que l’Ajuntament comprarà es troben just al costat del celler de Vila-seca, un equipament que ja és de propietat municipal i que es recuperarà. El solar inclou un petit magatzem i costarà mig milió d’euros. És la inversió més important del paquet aprovat per l’Ajuntament. La xifra global arriba als 3.600.000 euros i s’inclouen, per exemple, la instal·lació de càmeres de vigilància a la zona del Castell i del Campus universitari, millores de carrers i d’enllumenat públic.

Totes aquestes inversions es finançaran amb el romanent positiu de l’any passat, és a dir, amb els números verds. Des de l’oposició van acusar el govern de poca planificació, perquè aquestes inversions s’han inclòs ara al pressupost, i d’electoralisme. Cap dels grups de l’oposició hi van donar suport.

Des del govern defensen que actuen amb la màxima prudència i, per això, no aproven les inversions fins que no tenen els diners necessaris per fer-les. Van assegurar que sempre ha estat el criteri per treballar. Sí que es va aprovar per unanimitat, en canvi, crear un distintiu que reconegui els establiments turístics que ofereixen condicions laborals dignes per als seus treballadors. La moció la va presentar Vila-seca en Comú i es va aprovar per unanimitat. Va ser en resposta a les demandes de les cambreres de pis de PortAventura.

Encara en temes turístics i en resposta a Ciutadans, l’alcalde va explicar els detalls del projecte que Hard Rock aixecarà al costat de PortAventura i que ha rebut l’autorització per tenir la llicència de casino. Va reiterar que suposarà un salt qualitatiu i quantitatiu en temes turístics.