El CF Vila-seca descendeix a Segona Catalana

L'empat a casa del Sant Ildefons (0-0) ha estat insuficient per mantenir la plaça de possible permanència. Es tanca així l'etapa de 3 anys dels vila-secans a la màxima divisió del futbol català. 

CF Vila-seca, Alpicat i Unificació Bellvitge han arrencat l'última jornada amb opcions matemàtiques d'assolir la plaça de probable salvació, a l'espera de compensacions provinents de categories superiors. Però amb només un punt d'avantatge, l'empat del CF Vila-seca ha permès que els barcelonins l'aboquin al descens.

Una situació especialment cruel pel que ha succeït al Municipal del Vilar entre la UE Valls i la Unificació Bellvitge: els visitants han remuntat a les acaballes amb l'1-2 definitiu de penal i al minut 87. Per la seva banda el CF Vila-seca ha dominat davant el Sant Ildefons i ha disposat d'ocasions clares però sense encert.

Els d'Edu Franco tornaran a Segona Catalana i acomiaden el seu primer pas per la Primera Catalana en assolir l'ascens el curs 2014-2015. Tot i el disgust cal destacar el paper fonamental dels joves de la casa amb multitud de futbolistes juvenils que han assumit rols importants a l'equip.

Acta del partit:

http://fcf.cat/acta/1718/futbol-11/primera-catalana/grup-2/1cat/sant-ildefons-ue-a/1cat/vilaseca-cf-a

Classificació de Primera Catalana: 

http://fcf.cat/classificacio/1718/futbol-11/primera-catalana/grup-2