Vila-seca Segura aposta per la continuïtat a la llista

Una llista amb 31 persones que representen tots els sectors i tots els nuclis de població del municipi. Així va definir aquest dimarts Pere Segura la candidatura amb què intentarà tornar a guanyar les eleccions municipals a Vila-seca el pròxim 28 de maig. Sota el lema Seguim Sumant, Vila-seca Segura es presenta a aquests comicis amb una candidatura marcada per la continuïtat en els primers llocs de la llista, ja que, després de l'actual alcalde, cinc regidors en aquest moment de la formació ocupen els primers llocs de la candidatura.

MOYA I TOQUERO SEGUEIXEN SEGURA

Així, i per aquest ordre, Manuela Moya, Josep Toquero, Cristina Cid, Lucia Teruel i Esmeralda Núñez repetiran en els llocs de sortida. Una aposta que per Segura representa donar continuïtat a la tasca feta en aquests quatre anys.

Més enrere també destaquen noms que es van quedar a les portes d'entrar al consistori a les darreres eleccions com el president de l'Associació de Veïns de La Plana, Miguel Ángel Almansa en el número 7 o Alberto Miguel Bartolomé al número 8.

FARRIOL TANCA LA LLISTA

No continuen als llocs principals l'actual regidora Àngels Poblet i, sobretot, Xavier Farriol, home important als governs tant de Segura com de Josep Poblet en el passat, i que tancarà la llista de manera honorífica.