L'equip de govern de Vila-seca ret comptes a La Plana

Una trentena de persones van assistir al balanç de mandat de l'Ajuntament de Vila-seca al Centre Cívic de La Plana. El lloc escollit per l'equip de govern va posar en relleu l'interès del consistori per tots els nuclis de població que conformen el municipi i prova d'això són les diverses millores que s'han implantat a La Plana durant els últims quatre anys.

La transformació del mateix Centre Cívic, la creació del parc infantil de Ramon Roig o l'eliminació del cablejat aeri són algunes de les inversions dutes a terme. Tot i això, des de l'equip de govern es va subratllar la gratuïtat de la nova línia d'autobús com una de les grans millores per connectar els tres nuclis.

També en l'àmbit de la mobilitat, Segura va destacar la importància que tindrà la futura estació intermodal a tocar de La Plana per connectar el barri més enllà de Vila-seca.

Intermodal 2023

Més enllà de La Plana, Segura també va fer una repassada a les inversions que s'han fet a la resta del municipi. En l'àmbit de projectes ja materialitzats, es va posar èmfasi en la inauguració del Celler, la nova seu de Serveis Socials, la remodelació del pavelló o les millores en el cementiri.

Pel que fa a grans inversions de futur, es va destacar la futura estació intermodal, el tramvia, la renovació de l'estadi o la transformació de l'entorn de l'estació de rodalies i el mercat.