La Nit de Premis de Valls reconeix 19 persones i entitats

Aquesta edició de la Nit de Premis de Valls, la 35, ha reconegut 19 persones i entitats del municipi i de la comarca. Entre els premis més esperats, el de Vallenc de l'Any, que es va emportar Jordi Targa. Va ser durant una gala que va presidir el conseller de Territori.

Fotografia  de família de les 19 persones i entitats de Valls i l’Alt Camp reconegudes durant la Nit de Premis. Uns guardons que han arribat a l’edició 35. El premi més esperat, el de Vallenc de l’Any, que va recaure en Jordi Targa. El j jurat ha reconegut la seva tasca com a president de l’associació de Veïns Francesc Clols, des de 1995 i fins aquest 2018. Destaquen la seva tasca en la promoció d’activitats ciutadanes i la llarga dedicació al seu barri. Targa va rebre el guardó sorprès.

Un altre dels guardons destacats és el premi a la Iniciativa Cívica, que es va atorgar per divuitè cop. El va rebre el Grup de Nadal d’Artistes Vallencs coincidint amb el seu 75è aniversari. En aquest cas el jurat va destacar la trajectòria de l’agrupació, fundada al 1942 i a la qual cada any s’hi sumen nous artistes.

La Nit de Premis de Valls, organitzada per la Fundació Ciutat de Valls, es va celebrar un any més al Centre Cultural. La va presidir el conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet.