Marta Galimany correrà la Mitja Marató de Tarragona 2018

La Federació Espanyola d'Atletisme ha fet oficial la llista de 59 seleccionats, entre els quals també hi ha la llançadora de martell de Torredembarra, Berta Castells.

Marta Galimany és una de les dues convocades per a la Mitja Marató que, tal com vam avançar setmanes enrere, arrencarà de la Plaça Imperial Tàrraco i arribarà fins a la pista atlètica de l'Anella Mediterrània de Camp Clar. 

Com a preparació de l'Europeu de Marató del 12 d'agost a Berlin, la cita de Tarragona 2018 és ideal per continuar amb una evolució fins ara espectacular.

Després de quedar-se fora del Mundial de Mitja Marató per un error federatiu, Galimany va endur-se la prova popular. També va emportar-se la Cursa dels Bombers de Barcelona, La prova dels Jocs Mediterranis se celebrarà el dissabte 30 de juny a partir de les 9 del matí i passarà per punts com el Passeig Marítim, i la Rambla President Companys de Tarragona

L'altra representant del territori serà la de Torredembarra, Berta Castells, que buscarà repetir el podi de Mersin en llançament de martell. S erà, a més, un dels principals noms de la delegació estatal, on també destaca la presència del velocista Ángel David Rodríguez.