José Luis Vicente (CB Valls): "Ens agradaria fer el salt amb més jugadors de la casa"

El futur passa pel planter. El president qualifica com a positiu el segon projecte seguit a la Lliga EBA i apunta cap als joves com a pas imprescindible per imaginar l'equip, algun dia, a la LEB Plata. Compta, a més, amb Francesc Canals a la banqueta.

Aquest cap de setmana el Club Bàsquet Valls disputarà l'última jornada del seu segon projecte consecutiu a la Lliga EBA. La mala sort en moments puntuals, especialment per l'acumulació de lesions, va limitar la potencialitat d'una plantilla regular, gairebé inexpugnable al Joana Ballart i que va disposar d'opcions de playoff fins fa uns dies. El president es mostra satisfet i compta amb Francesc Canals per a la banqueta més enllà de l'estiu.

Van quedar-se sense l'estranger referent per problemes burocràtics pendents d'altres equips, van perdre noms importants de la pintura i l'exterior durant moltes setmanes però van seguir plantant cara. Per aconseguir algun dia fer el salt a la LEB Plata cal tenir paciència amb el planter.

Quarts amb 17 victòries i 8 derrotes, els vallencs tancaran el curs a casa i contra el Mollet dissabte a partir de les 19 hores