La UE Valls buscarà tenir opcions de play-off fins al final

Passi el que passi aquesta jornada, la Unió Esportiva Valls sap que no acabarà en posició de promoció d'ascens. Els de Manel Cazorla són vuitens amb 38 punts, a 4 de la sisena plaça, la primera de play-off. Els vallencs també són conscients que si volen arribar a l'última jornada amb opcions, només els hi val la victòria. Amb tot, si guanyen, encara hauran d'esperar que els resultats els acompanyin.

PENÚLTIMA JORNADA AMB HORARI UNIFICAT

La penúltima jornada, la 29, es jugarà en horari unificat dissabte a les quatre, en una tarda d'aquelles on tothom estarà pendent de les ràdios i les xarxes socials. El Valls rebrà la visita d'un Viladecans que ja ha baixat a 1a Catalana i arribarà al Vilar sense cap altre al·licient que no sigui donar una alegria a la seva afició.

Si els vallencs fan la feina, mantenir viu el somni no serà una utopia. El Valls, a priori, aquest cap de setmana, parteix amb avantatge respecte als seus rivals directes. El calendari ha sigut capritxós i ha volgut que les dues últimes jornades siguin d'infart i amb molts enfrontaments directes. El Figueres, 6è amb 42 punts, rebrà la visita del Rubí, 7è amb 39. D'altra banda, l'Atlètic Lleida, 5è amb 43 jugarà contra el Santboià, 12è amb 31 i que es juga fugir del descens. Finalment, l'Atlètic Horta, el quart amb 43 punts, s'enfrontarà al Lloret, un altre bon rival que és 9è amb 35.

TOT ES DECIDIRÀ A ÚLTIMA HORA

Per encara posar-li més emoció, l'últim cap de setmana de lliga regular ens deixarà enfrontaments entre Vic i Atlètic Lleida i entre Rubí i Horta. El Figueres visitarà el Santboià i el Valls tancarà el curs al camp de la Guineueta. Per fer possibles combinacions que afavoreixin als de l'Alt Camp, de moment, encara tocarà esperar una setmana més.