La UE Valls continuarà un any més a la Lliga Elit

La Unió Esportiva Valls continuarà una temporada més a la Lliga Elit. El conjunt de Manel Cazorla es va assegurar la permanència després de guanyar per 2-1 a la Unió Esportiva Sants. Victòria balsàmica i d'orgull davant un rival que també es jugava la vida. El triomf trenca també una dinàmica de tres partits sense guanyar. Amb moltes baixes, els vallencs van tornar a fer un exercici de resistència i sacrifici.

Mentre les forces van aguantar, el Valls va ser millor. Protagonistes amb pilota, els locals es van avançar en el marcador al quart d'hora de partit. Sergi Palau va afusellar des de l'interior de l'àrea petita després d'una jugada d'estratègia.

Els de l'Alt Camp tenien el partit controlat, però el Sants va saber aprofitar molt bé l'única oportunitat clara que va tenir a la primera meitat. En una contra, Elio Pozuelo no va perdonar davant Jose. Quan pitjor estava el partit i amb el Sants buscant el segon, va aparèixer Sergi Folch; el davanter va aprofitar un malentès entre el central i el porter per rematar des del terra i sentenciar.

I EL PLAY-OFF?

Els tres punts permeten el Valls somiar amb la promoció, però serà molt difícil: queden només sis punts per jugar-se i estan a quatreEn jornada unificada de dissabte a les quatre de la tarda, el Valls-Viladecans serà una final, però sense pressió.