Es complica el play-off per a la UE Valls

Molt va remar la Unió Esportiva Valls al camp del filial del Sabadell, però sense trobar el premi. Derrota per 3-2 en un partit en què hi va haver opcions reals de rascar un punt contra un equip que lluita per pujar de forma directa. Els vallencs, una jornada més plagats de baixes, ho van intentar amb insistència.

Si les coses ja eren complicades per si mateixes, els sabadellencs van començar el partit amb bon peu, de forma immillorable. Iván Bustamante va avançar els locals en el minut sis recollint un mal rebuig, curt, de Parrón, que deixava el gol en safata als arlequinats.

Va ser un altre Iván, en aquest cas Sánchez, qui va ampliar l'avantatge arlequinat just tornar del descans amb un u contra u després d'un teva-meva a la frontal. Aquí, podia semblar que els de Manel Cazorla podien abaixar els braços, però no va ser així. Rabassó es va inventar un cacau lluny de l'àrea a l'hora de partit per escurçar distàncies.

SENSE PREMI

L'intercanvi de cops tornava a tenir el filial del Sabadell com a protagonista, que semblava sentenciar el duel al minut 83 amb un contraatac finalitzat per Miquel Ustrell quan el Valls estava bolcat en atac. El 3-1, però, no va ser definitiu, perquè els blanc-i-vermells van poder retallar de nou distàncies.

En efecte, el 3-2 del Valls, amb doblet de Rabassó, va arribar massa tard, al minut 89. Els de Cazorla no van arribar a temps de posar les taules. Ara queden tres jornades i els vallencs no volen renunciar al play-off, però tampoc poden relaxar-se.