A la UE Valls se li tornen a escapar tres punts

La UE Valls va marxar de Lleida amb la sensació d'haver perdut l'oportunitat de donar un cop de puny damunt la taula i tornar-se a consolidar en posicions de promoció d'ascens. El conjunt de Manel Cazorla va jugar tota la segona meitat amb un home més i va deixar escapar tres punts d'or en temps afegit. El dia el Vic, els vigatans ja van empatar al minut 80.

TRAM FINAL D'INFART

I és que en un partit jugat amb molt de respecte i amb poques ocasions, els vallencs van fer el més difícil. Al minut 85, Rooney va posar el 0 - 1 després de rematar de cap una pilota despenjada a l'interior de l'àrea. La celebració s'ho valia, perquè semblava que el gol seria definitiu i la victòria marxaria cap a l'Alt Camp. Els lleidatans, però, van ser capaços d'empatar el duel ja en temps afegit. Youseff no va desaprofitar la badada defensiva dels de Manel Cazorla per rematar sol des de l'àrea petita.

DESCANS I ARRIBA EL TRAM DECISIU AMB TOT PER DECIDIR

La Lliga Elit s'atura ara per Setmana Santa. La Unió Esportiva Valls tornarà a jugar el set d'abril davant el Figueres, el quart classificat amb 35 punts. Els vallencs són sisens amb 31. Després quedaran set jornades.