La UE Valls respira guanyant tres mesos després

La Unió Esportiva Valls torna a somriure. Feia tres mesos que el conjunt de Manel Cazorla no guanyava un partit. Amb el triomf, i malgrat haver encadenat fins a nou jornades sense guanyar, els vallencs es tornen a enganxar a la promoció d'ascens.

El Valls va superar el Can Vidalet, sobretot, gràcies a una gran primera meitat, on va ser molt superior. Al minut sis, Sergi Folch li va pispar la cartera al defensor per plantar-se sol davant el porter visitant. El davanter el va superar i va avançar els locals.

FOLCH, PITXITXI

El mateix Folch va repetir abans de la mitja hora; aquest cop, després d'una gran passada de Rabassó. La definició va ser pràcticament igual que la del primer gol. Amb vuit dianes, el davanter és el màxim golejador dels de l'Alt Camp.

A la represa el Can Vidalet va fer una passa endavant i inconscientment el Valls va tirar enrere per intentar sentenciar a la contra. Els d'Esplugues de Llobregat van tenir ocasions clares per haver entrat al partit. Fins i tot van fallar un penal quan faltaven vint minutsCrisantos va xutar amb potència, però va estavellar la pilota al travesser.

NERVIS FINS AL FINAL

Els nervis per no tornar a deixar escapar els punts de Valls i la precipitació del Can Vidalet van fer que el partit morís entre interrupcions. Sergi Vega va posar el 3-0 definitiu a l'última jugadaQueden vuit jornades i el Valls és sisè classificat amb 30 punts. A sis de la tercera posició i a set del descens. El cap de setmana vinent, visita el camp de l'Atlètic Lleida, un altre rival directe.