Valls haurà de revisar els canvis urbanístics previstos per construir la nova comissaria de la policia local

La comissió territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona veu defectes en la proposta de modificació del planejament urbanístic de l’àmbit de l’Escorxador que el consistori vallenc va aprovar de forma provisional el passat mes de novembre. La modificació revisava els usos d’aquest espai per ubicar-hi la futura nova seu de la policia local. La comissió, però, n’ha reclamat millores per aprovar-la definitivament, tot i informar-ne favorablement.

La demanda de la comissió suposa un nou entrebanc per a un projecte que es va començar a gestar l’any 2021. Tot i això, no hauria de comportar retards en el calendari d’execució, tenint en compte que ja s’ha avançat en els estudis geotèrmics i topogràfics del terreny. Estudis que s’han d’incloure en el plec de clàusules que ha de servir de base del concurs d’idees que l’ha de definir i que el consistori preveu activar de forma paral·lela a la resta de tràmits. Abans, en el proper plenari, el consistori vallenc presentarà un nou text refós incloent les esmenes proposades per la comissió.

L’espai, de 4.000 metres quadrats, acollirà la futura comissaria de la policia local. S’hi reservarà també un espai per a habitatges nous, aparcament i zona verda.