Cap vot en contra del cobriment de la piscina, tot i les crítiques de l'oposició

El ple de Torredembarra va aprovar cobrir la piscina amb el romanent de tresoreria del 2017. S’hi invertiran 1.300.000 euros. Una decisió que va criticar  especialment el PDeCAT, que va assegurar que els terminis són molt ajustats. Aquesta va ser la principal polèmica del ple.

Cap grup va votar en contra del cobriment de la piscina perquè en línies generals consideren que és una actuació necessària per poder utilitzar l’equipament durant tot l’any. Però aquest punt va generar crítiques, sobretot del PDeCAT i calendari en mà, perquè no s’ha pres la decisió fins l’octubre i, considera aquest grup que difícilment es podrà complir amb el calendari marcat. Van acusar l’equip de govern de manca de planificació.

El PDeCAT i la CUP es van abstenir, mentre que la resta de grups van votar a favor de destinar 1.300.000 euros del romanent de tresoreria a cobrir la piscina. De moment s’ha aprovat la modificació de crèdit necessària. L’alcalde va reconèixer que els terminis són molt ajustats, però viables. Si tot el procediment no està enllestit abans que acabi l’any, aquests diners es destinaran, automàticament, a reduir endeutament, tal i com marca la llei. Una opció que, si passés, el govern tampoc veu problemàtica.

Una altra de les polèmiques va arribar amb les preguntes de Ciutadans sobre una actuació del Ball de Serrallonga el 29 de setembre, en el marc dels actes per commemorar l’1 d’octubre. La formació taronja va preguntar al govern si tenien els permisos necessaris, i el govern va respondre que ell no organitzaven l’acte.

Preguntes també, en aquest cas del PDeCAT i la CUP, sobre per què s’ha canviat la fotografia de Puigdemont per la de Torra, que ara presideix el saló de plens.