Torredembarra plantejarà a Foment mesures per millorar el trànsit a la rotonda d'accés a l'autopista

Torredembarra plantejarà al ministeri de Foment que introdueixi noves mesures per millorar el trànsit d’accés al municipi i sobretot la fluïdesa de la rotonda d’accés a l’autopista. Una de les apostes és fer un accés directe a l’AP-7. De moment l’Ajuntament s’ha reunit amb la Generalitat.

Fa uns mesos que el Ministeri de Foment va instal·lar aquests blocs de formigó a la rotonda d’accés a l’autopista a Torredembarra. Una mesura per reordenar al trànsit i vinculada a la prohibició de circulació dels camions per la nacional. Ara i un cop ha passat l’estiu, Torredembarra vol analitzar com ha funcionat la mesura i plantejar millores. L’Ajuntament considera que la reordenació del trànsit ha fet reduir les cues, però ha provocat també efectes col·laterals, com més circulació de vehicles a l’interior dels municipis de Torredembarra i Altafulla. Per tot plegat aposten per introduir millores i per construir un accés directe a l’autopista.


Unes peticions que faran a la subdelegació del govern, ja que va ser el ministeri qui va optar per reordenar la circulació a la rotonda. L’Ajuntament, de moment, s’ha reunit amb la Generalitat, amb Territori i Interior, per analitzar com havien funcionat fins ara les mesures preses.