Torredembarra instal·larà un ascensor al Casal Municipal

Torredembarra instal·larà un ascensor a l'edifici del casal municipal. D'aquesta manera millorarà l'accessibilitat a un espai que utilitzen un gran nombre d'entitats. Aquestes obres al casal, que s'allargaran durant un parell de mesos, obliguen a traslladar temporalment les regidories de Cultura i Joventut.

És una antiga reivindicació que ara es farà realitat. Es tracta de les obres de remodelació de l’accés a les oficines del casal municipal de Torredembarra. S'adaptarà i millorarà l’entrada a l’edifici i a les diferents sales. La instal·lació d’un ascensor serà l’eix principal d’aquesta remodelació i costarà aproximadament uns 50.000 euros. A més de l’ascensor, dins el projecte s’inclouen el canvi de la porta d’entrada a l’edifici per una porta corredissa que facilitarà l’accessibilitat. També un porter automàtic nou i adaptat a totes les associacions de l’edifici cultural del casal. Aquesta reforma era una necessitat imperiosa segons el consistori i permetrà obrir l’edifici a més ciutadans.

Aquestes obres al Casal obliguen les regidories de Cultura i Joventut a traslladar-se temporalment mentre durin els treballs. En el cas de Cultura, les oficines es troben a l’Ajuntament i Joventut, a la zona esportiva. Aquests dies coincideix a més que el Punt d’Informació Juvenil està tancat.