Albentosa, baixa per la "clàusula de la por"

El golejador del Nàstic a Reus no podrà enfrontar-se al seu antic equip. El contracte de cessió impedeix que el central es creui amb el Deportivo. Amb 4 punts aconseguits dels últims 6  la plantilla considera que hi ha motius per l'optimisme.

Diumenge a dos quarts de nou del vespre el Nàstic té l'obligació d'oferir una imatge notable al Nou Estadi i contra el Deportivo, un dels favorits per pujar a Primera Divisió i acabat de baixar de categoria.


Davant l'Osasuna els grana van guanyar sense lluir. A Reus van haver de conformar-se amb l'empat tot i que el rendiment va ser superior. Això sí, el marge de creixement és ampli, especialment en defensa on Albentosa ha de ser una garantia i on Cadamuro no ha demostrat ser un complement fins ara fiable. La cara positiva és el pragmatisme de Gordillo: sap treure profit de les seves armes i de les mancances del rival.

Un punt per sobre de les places de descens, comença una nova setmana competitiva en què caldrà estar pendent de l'evolució física de Ramiro Guerra. El migcampista encara no ha debutat amb el Nàstic però afronta els últims dies de recuperació, tot i que sembla difícil que pugui ser una alternativa diumenge contra el Deportivo de la Corunya.