El Nàstic cau derrotat contra l'Espanyol (0-2) en la presentació davant l'afició

Partit gris del Nàstic en la presentació davant la seva afició. Una afició que no va acudir en massa a un enfrontament que significava l'última prova d'alt nivell abans del debut contra el Tenerife en Lliga.

També era el retorn d'Álvaro Vázquez al Nou Estadi. El davanter de l'Espanyol va disputar els 90 minuts i tot i tindre alguna oportunitat de gol, es va topar amb un Bernabé que segueix fent mèrits per ser el porter titular dels granes en la primera jornada de competició.

Un altre dels noms propis: Tete Morente. Amb les seves incursions per la banda va ser un dels homes que més problemes va generar a l'equip de Rubi. Precisament per les bandes va ser per on el Nàstic va crear perill, també per la de Dumitru, jugador que va anar de més a menys i que va estar fluix en defensa en el gol de Leo Baptistao.

Tot i la derrota, la jove línia defensiva composada per Kakabazde, Mejías i els jugadors del filial, Salva Ferrer i de Nova, van respondre positivament.

La inexistència d'un home al mig del camp que poguès filtrar pilotes als davanters va fer gairebé impossible que el conjunt grana crees ocasions de gol. Al minut 60 el Nastic es va quedar amb 10 després de l'expulsió de Fali que va treure el braç a passejar. Amb inferioritat els granes no van poder dominar el partit i van encaixar el segon gol i definitiu 0-2. Un partit que va servir per donar els primers minuts a Abeledo.

Menció especial pel minut 21 del partit, quan el marcador del Nàstic va recordar la figura de Dani Jarque, tot just quan ahir feia 9 anys de la seva mort.