El Nàstic no té pressa per concretar les sortides de jugadors

El Nàstic diu que no té pressa per vendre jugadors que tenen contracte en vigor i que són ara mateix els seus grans actius. Estem parlant de casos com el de Dimitrievski i Maikel Mesa, que tot i tenir ofertes dmaunt la taula, aquestes no acaben de satisfer als dirigents granes. L'equip acaba diumenge l'satge a Olot i ja es prepara per al partit de presentació davant l'Espanyol de dimecres vinent

El Nàstic acaba aquest cap de setmana l'stage de pretemporada a Olot encara amb alguns jugadors que sembla que el seu destí aquesta temporada  estarà lluny del Nou Estadi. Després de rescindir contracte amb aquells jugadors que el club no volia que continuessin enguany, el club grana viu ara pendent de les possibles sortides mitjançant traspàs de jugadors claus la temporada passada com Dimitrevski, Maikel Mesa o Kakabadze.

Pels dos primers ha arribat fins a les oficines del Nou Estadi l'interès tant d'equips de superior categoria com d'acabats de descendir a la Segona Divisió com el Màlaga i el Las Palmas. Unes ofertes a les que el Nàstic obre la porta sempre que arribin a les exigències marcades pel club grana, i que estarien al voltant del milió d'euros pel porter macedoni i de mig milió pel jugador canari. Una situació però que el Nàstic vol treballar sense presses.

Un club grana que continuarà també els propers dies amb la incorporació de nous jugadors, seguint la mateixa filosofia implantada enguany per la nova direcció esportiva de combinació de noms ja contrastats a la categoria amb joves promeses que puguin donar el salt vestint la samarreta grana.

La primera gran oportunitat de veure'ls en acció, el proper dimecres a les vuit del vespre davant l'Espanyol al Nou Estadi en el partit de presentació. Un partit al que només tindran accés gratuït aquells socis que ja hagin renovat el seu abonament, uns 4.000 fins a dia d'avui, una xifra que des del club valoren positivament a l'espera d'augmentar-la considerablement de cara al proper dimecres