El Rugby Tarragona no utilitzarà el camp de l'Anella perquè la gespa no és l'apropiada

El Club Rugby Tarragona no utilitzarà el camp que es va construir a l'Anella Mediterrània. L'entitat ho ha decidit després que el passat 25 de juliol, durant una visita in situ al camp, els tècnics d'arquitectura municipal els informessin que la gespa no era apta per la practicar aquest esport.

El camp de rugbi de l'Anella Mediterrània seguirà sense activitat esportiva durant aquesta pròxima temporada. La falta d'instal·lacions annexes necessàries, però sobretot, l'estat de la sorra i la gespa del terreny de joc impossibilita la pràctica d'aquest esport. La decisió de no entrenar ni disputar cap enfrontament ho va decidir el club un cop va visitar el camp junt amb uns tècnics d'arquitectura municipal que els hi van comunicar que el terreny no està projectat per a ús esportiu. Aquest contratemps els ha obligat a replanificar les activitats més properes i asseguren que se senten enganyats després d'esperar durant tant de temps unes instal·lacions eficients per la pràctica d'aquest esport.

El Club està pendent d'una reunió amb l'alcalde per expressar-li els seu malestar i per exigir que en el pressupost de 2019 es contempli la partida necessària per fer un camp de gespa artificial apte per a la pràctica del rugbi. Des del grup municipal d'Esquerra, denuncien que fets com aquests, diuen, evidencien que s'han fet els Jocs enganyant a les entitats de la ciutat. Per la seva banda la CUP, exigeixen responsabilitats i una explicació clara, sobre qui va decidir la construcció d'un camp de rugbi, que asseguren que és va fer de cara a la galeria i de manera improvitzada