Carme Forcadell ja és a la presó de Mas d'Enric

L’expresidenta del Parlament Carme Forcadell ja dormirà avui al mòdul de dones de la presó de Mas d’Enric del Catllar després que aquest matí s’hagi dut a terme el trasllat des de la presó de Puig de les Basses a Figueras, on va ingressar el 4 de juliol. Forcadell va demanar el trasllat de centre penitenciari per poder complir la presó preventiva decretada pel jutge Llarena més a prop de la seva família. El trasllat s’ha realitzat sense entrebancs, amb un cotxe sense logotipar.

Membres dels CDR del Tarragonès i Baix Gaià, i de l’Assemblea Nacional Catalana s’han concentrat a les portes del centre penitenciari amb l’objectiu de donar escalf i suport moral a la que va ser presidenta del Parlament de Catalunya. A banda dels crits de suport, amb Forcadell ja a l0interior del recinte penitenciari, , els concentrats han tancat l’acte amb el Cant dels Segadors i crits de llibertat a les portes del centre penitenciari. A més, durant la nit, s’ha tenyit de groc el camí d’accés a la presó.

Després de superar els tràmits pertinents al model d’ingressos, Forcadell serà traslladada a una cel·la individual del mòdul de dones. Serà una més de la trentena d’internes que actualment hi estan recloses, set de les quals, com Forcadell, hi estan en règim preventiu. Forcadel seguirà doncs la rutina del règim preventiu, que li permetrà fer activitats formatives, esportives, artístiques o laborals.