Sant Magí retorna amb novetats després de la suspensió de l'any passat

Aquest estiu es complirà un any dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, que van comportar, entre molts altres aspectes, la suspensió d'activitats al territori com les mateixes festes de Sant Magí de Tarragona. I amb el record d'aquells tràgics fets, la ciutat encara enguany una edició de les festes que vol recuperar la normalitat amb novetats que avui s'han presentat a Tarragona. Això en l'any del 25è aniversari de la recuperació de la baixada de l'aigua.

Sant Magí retorna amb novetats. Després de la suspensió l'any passat dels dos dies grans de la festa major a causa dels atemptats de Barcelona i Cambrils, Sant Magí arriba amb anniversaris, concerts i novetats. Un total de 242 actes conformaran les festes que arrancaran oficialment el 14 d'agost i s'allargaran fins el 19.

Entre les novetats, la Petita Remullada destinada als més petits i que s'havia d'estrenar l'any passat però que no va ser possible a causa de la suspensió. Imitant el model d'èxit del Tecla Tapa, també es posarà en marxa el Magí Tapa, també a la plaça Verdaguer.
L'anniversari més destacable serà el de la recuperació de la Baixada de l'Aigua des del Santuari de la Brufaganya que enguany fa 25 anys. Per celebrar-ho, a proposta dels Portants, per primera vegada es vendran samarretes de Sant Magí com a marxandatge.

En l'àmbit musical, el Festival de l'Associació de Músics de Tarragona celebra la 19a edició i amb la presència de formacions tarragonines com TMN, Dani Nel·lo o Oscárboles.
Per altra banda, el Camp de Mart i la TAP seran els escenaris de concerts com Sergio Dalma, Pablo Alborán, Ricky Martin o Joan Manuel Serrat.