Les activitats de lleure mobilitzen aquest estiu 22.000 joves al Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona acull aquest estiu 11 camps de treball per a joves repartit per diferents municipis com Torredembarra, Altafulla, l'Espluga o Tarragona. Formen part del conjunt de més de 500 activitats de lleure juvenil que aquest estiu comptaran amb més de 22.000 participants. Pertanyen al programa de la Generalitat que, en cooperació amb les entitats locals, combinen activitats de lleure pròpies d'un Casal de Vacances amb altres d'implicació social o mediambiental.
 
A més dels camps de treball situats a la demarcació, n'hi ha prop de seixanta camps ubicats arreu del territori català. Alguns compten amb activitats orientades a majors d'edat, i fins i tot, altres reben participants extrangers.
 
Un dels exemples és el camp de treball de Campclar, que ha començat el 30 de juny i conclourà el proper dissabte. Compta amb 24 membres, 19 noies i 5 nois, vinguts de diferents municipis com Barcelona, Granollers o Vilafranca. Juntament a l'entitat ''Casal Amic'' de Campclar, duran a terme tasques de remodelació d'un habitatge i de l'escola del barri tarragoní.