Bito Fuster torna al rugby per un dia

Hi ha dos esports olímpics que fa pocs anys no ho eren. I hi ha una esportista històrica que va lluir a totes dues especialitats. L'exgimnasta Bito Fuster ha "fitxat" pel Club Rugby Tarragona.

La majoria de les jugadores del Club Rugby Tarragona no havien nascut o eren molt petites quan Bito Fuster va coronar-se com a campiona del món de rítmica el 1991. Tampoc tenien constància que, anys després, en retirar-se, va arribar al sostre del rugby.

Fins avui les joves tampoc sabien que la Bito va plantar cara a les "Black Fems", la selecció de Nova Zelanda, al Mundial del 1998.

Per culpa de les lesions feia 13 anys que Bito Fuster no jugava un partit. Però avui és una excepció. La rítmica i el rugby s'assemblen.

Des del 96 la rítmica és olímpica. Ara el rugby també ho és. La Bito Fuster no va arribar a temps.

Les companyes la busquen i valoren l'esforç. Fa temps que no se sotmet a l'esforç anaeròbic de lluitar en equip amb l'afegit de la sorra de la Platja de l'Arrabassada. Ella gaudeix de l'experiència. Enguany el Rugby Tarragona ha recuperat l'equip femení i la intenció és aconseguir més noies que s'engresquin de cara al següent curs.

Marxa satisfeta i cansada però no descarta repetir entrenament. El rugby no serà mediterrani a Tarragona 2018 malgrat el bon nivell de països com Espanya, França, Itàlia i Portugal.