Javi Márquez: "Dissabte el Nou Estadi ha de rebentar"

La plantilla demana una altra vegada el suport de la gent per guanyar dissabte davant la Cultural Leonesa i evitar el descens. Mentrestant, el divorci entre el director esportiu Emilio Viqueira i el president Josep Maria Andreu no té marxa enrere a l'espera de formalitzar la seva sortida.

3 punts contra la Cultural Leonesa despertarien el Nàstic del malson del descens, 1 per sota i a manca de 9 per jugar-se. És l'últim partit contra un rival directe perquè tot seguit els de José Antonio Gordillo s'enfrontaran al Huesca i al Rayo Vallecano, els dos primers de la Lliga. L'efecte del nou entrenador ha d'esperonar l'entorn i també els futbolistes oblidats per Nano, un d'ells és Javi Márquez.

Mentrestant, ningú parla d'Emilio Viqueira. No va assistir a la presentació de Gordillo i tampoc l'hem vist a les instal·lacions, almenys fins aquest matí. Les posicions d'Andreu i Viqueira són irreconciliables malgrat els 5 anys d'entesa amb l'ascens a Segona i amb la promoció per pujar a Primera. 2 cursos consecutius de coqueteig amb el pou han vessat el got de la paciència del Consell d'Administració.

El gallec tampoc entén el tracte rebut els darrers temps per part dels dirigents del Nàstic. 4 entrenadors en una sola temporada, i no sempre escollits pel director esportiu

L'adéu d'altres homes importants de Promoesport com Xisco Muñoz, genera dubtes a l'hora d'imaginar què passarà amb el projecte més enllà del 30 de juny.

Dissabte a les 4 de la tarda Álvaro Vázquez estarà a disposició del nou tècnic després de complir dues setmanes de sanció.