2.000 escolars estrenen 'Juguem per viure', la cançó oficial dels Jocs Mediterranis

La Tarraco Arena Plaça s'ha omplert aquest divendres amb més de 2.000 esoclars per a viure l'estrena oficial de la cançó oficial dels Jocs Mediterranis, "Juguem per viure". La cançó, que combina diversos sons tradicionals de casa nostra, forma part del projecte educatiu dels Jocs.

Més de 2.000 nens i nenes provinents de 47 escoles i instituts de tota la demarcació han estat els encarregats d'acompanyar l'estrena de 'Juguem per viure', la cançó oficial dels Jocs Mediterranis a la Tarraco Arena Plaça a 42 dies per a la seva inauguració oficial.

Una TAP que ha vibrat amb uns escolars que els últims mesos han estat treballant aquest tema creat pel Petit Taller de Cançons i és fruit d'una proposta de l'Institut Municipal d'Educació i el Camp d'Aprenentatge Pau Casals. Una cançó que vol reflectir els valors dels Jocs en la lletra i la varietat de sons del territori en la música

Un acte que s'ha convertit en un dels més multitudinaris abans de l'inici dels jocs el proper 22 de juny i al que l'organització dóna una gran importància per la gran implicació que representa.

Així doncs, la cançó oficial dels jocs, de la mateixa manera que en el seu dia va representar l'elecció de la mascota, ha format part important del projecte educatiu dels Jocs Mediterranis a les escoles del territori