Els CDR protesten davant dels jutjats amb nassos de pallasso

Avui els CDR d’arreu de Catalunya han dut a terme una acció conjunta a tot el país, concentrar-se davant les fiscalies amb nassos de pallasso. Ho han fet per protestar per la demanda que fa la fiscalia de 14 anys de presó pel pallasso Jordi Pesarrodona per estar-se amb un nas de pallasso al costat d’un guàrdia civil durant la jornada de protesta del 21 de setembre.

Aquest dilluns està citat a declarar el regidor de Sant Joan de Vilatorrada i pallasso de professió Jordi Pesarrodona. Per donar-li suport els CDR de tot Catalunya s’han concentrat davant les portes de les fiscalies. Ha Tarragona ho han fet una trentena de persones que han protestat per la demanda que fa la fiscalia de 14 anys de presó perquè Pesarrodona va estar-se amb un nas de pallasso al costat d’un guàrdia civil. És per això que els concentrats s’han posat un nas de pallasso i han cridat missatges com “n’estem fins als nassos”. Els CDR consideren que la decisió del jutge d’imputar-li un delicte d’oci i un altre de resistència greu és una nova injustícia de l’estat espanyol.

I el CDR de Tarragona també ha celebrat al llarg del cap de setmana unes jornades que van finalitzar amb una encartellada a la Plaça de la Font. Una trentena de persones van omplir la façana principal del Palau Municipal de cartells amb missatges a favor d’aquestes organitzacions. Aquest acte també va servir per explicar les conclusions que s’havien arribat després de les jornades. Pels CDR cal anar a la vaga general.

L’organització també va avisar que no pararien de fer accions de protesta fins que la República Catalana sigui una realitat consolidada.