El Nàstic encara no sap remuntar

El Nàstic encara no sap què és remuntar un partit aquesta temporada. I és que quan comença perdent, l'estadística diu que el més probable és que el duel acabi en derrota grana, tal com va passar aquest cap de setmana. L'1-0 a Tarazona, obra de Beltrán en el minut 52, va ser suficient per doblegar els de Dani Vidal. Un escenari que s'ha repetit diversos cops enguany.

El Nàstic encaixa molt poc, sí. Només 19 gols en 32 jornades. Però quan rep, li costa molt aixecar-se. Quan els grana han començat anant per darrere en el marcador, s'han perdut sis partits i se n'han empatat tres. Cap victòria.

De la mitja dotzena de derrotes, quatre han estat per la mínima. A fora, als camps del Depor, Osasuna Promesas i Tarazona i, a casa, només contra Unionistas. Precisament, a Salamanca també es va perdre per 2-0. El sisè dels partits en què el Nàstic va començar perdent i no ha remuntat va ser en la derrota per 0-2 al Nou Estadi contra el Teruel.

NOMÉS TRES EMPATS 

Encara en aquest context, tan sols s'han marcat tres gols. Tres dianes que van servir per posar les taules i evitar derrotes, però no per remuntar. Els tres empats corresponen a les visites al Rayo Majadahonda i al Sestao River i al partit a casa contra el Depor. Dues d'aquestes dianes, de Pablo Fernández; la restant, d'Óscar Sanz.

I a banda, durant aquesta temporada, hi ha hagut dos partits més en què el Nàstic ha anat perdent i no ha remuntat. A Fuenlabrada, Borja va avançar els tarragonins, però els madrilenys van capgirar l'electrònic sense que els grana poguessin evitar la derrota. I a casa, contra el filial de la Reial Societat, els visitants van remuntar l'1-0 inicial. El Nàstic va tornar a posar l'empat, però no va poder tornar a posar-se per davant.