×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Sant Pere i Sant Pau veu néixer un nou projecte de futbol femení

L'Escola Sant Pere i Sant Pau vol ser un club referent al territori de futbol femení i fer una passa endavant per arribar a la igualtat. Consideren que al Camp de Tarragona, a diferència del Baix Camp, no existeix un projecte sòlid que ofereixi continuïtat i que tingui una metodologia pròpia. Per això, fa mesos que s'han posat a treballar amb l'objectiu de convertir-se en una opció per aquelles nenes de la ciutat que juguen a futbol. 

La idea és donar una formació completa i un servei de qualitat. Per aquest motiu, volen aconseguir crear un equip per cada categoria; això implica tenir un benjamí, un aleví, un infantil, un cadet-juvenil i un primer equip.

PORTES OBERTES

Per fer-ho realitat, ja fa dies que han tirat endavant diverses campanyes a través de les xarxes socials del club així com les primeres jornades de portes obertes. Unes jornades que han acollit a més de vint nenes tot i que esperen que en siguin moltes més. Si tot va rodat, en els pròxims mesos es configuraran els diferents conjunts, fet que els permetrà preparar-se per començar la temporada vinent amb les màximes garanties.