Mireia López, futur daurat del Club Atletisme Tarragona

8.72 segons és el temps que va trigar la prometedora atleta del CAT per convertir-se a Ourense en campiona d'Espanya dels 60 metres tanques, rècord històric del club i millor marca estatal de l'any a la categoria. Hem parlat amb ella...

Té 17 anys i diu sentir-se còmoda a les tanques mentre les sorteja sense despentinar-se malgrat que avui ja no ens entrenarem més a la nova pista de Camp Clar. Normalment s'exercita a Barcelona, on cursa estudis de segon de Batxillerat. I analitza amb serenor que és ja la millor velocista estatal sub20 de l'actualitat. Anteriorment Mireia López va assolir diversos podis en l'àmbit català i estatal i a categories inferiors. 

Ambiciosa la jove competidora, les seves cames aguarden una millor marca. Iniciada al CAT a la vegada que l'escola del club, l'any 2009, al juliol pretén participar al Campionat d'Espanya absolut a l'aire lliure i al costat de les veteranes. Abans, però, farà el mateix amb l'homònim de la seva edat. I, tot i que soni paradoxal, no té pressa per créixer. 

No és l'únic èxit esportiu del Club Atletisme Tarragona perquè Alícia Vázquez va ser cinquena al salt de llargada i Javier Amalé semifinalista als 60 metres llisos. Són tres dels prop de 200 nois i noies de l'escola de l'equip, que diu tancar inscripcions per l'alta demanda registrada de futurs integrants.