El Voleibol SPiSP organitza un bus per viatjar a la fase d'ascens a Superlliga

El Voleibol Sant Pere i Sant Pau ja coneix el calendari de la fase d'ascens. Els cooperativistes han quedat enquadrats al grup B juntament amb el Cisneros Alter de Tenerife i l'Almendralejo de Badajoz. El conjunt tarragoní inaugurarà la fase enfrontant-se el dijous 20 d'abril a les cinc de la tarda amb el Cisneros, un dels favorits. El divendres a les 10 del matí jugarà contra l'AlmendralejoEspecialment important és sumar al primer partit perquè els dos primers classificats del grup són els que després jugaran la semifinal de dissabte. Duels on es decideixen els dos equips que acaben pujant de categoria.

Per arribar al moment crucial de la temporada de la millora forma possible, el tècnic macedoni Vlado Stevovski ha incrementat la càrrega d'entrenaments. Els tarragonins també van jugar dissabte passat un amistós davant l'Illa Grau i aquest proper cap de setmana s'enfrontaran al Vòlei Mundet.

Des del Sant Pere i Sant Pau estan organitzant un autobús per viatjar dissabte a Castelló i donar suport a l'equip en cas que s'hagi classificat per la semifinal. Tota la informació es pot trobar a la web spspvoleibol.es.es