110.000 gràcies

Les imatges des del cel van ser una de les novetats de la retransmissió de la processó del Sant Enterrament de Tarragona. I només podem donar-vos les gràcies perquè la vau seguir més de 85.000 persones. 75.000 ho van fer per la TDT, mentre que gairebé 10.000 més ho van fer per altres dispositius alternatius a l'habitual monitor de televisió i, per tant, per streaming, especialment a través del mòbil.

La retransmissió prèvia de la recollida de misteris la van seguir prop de 30.000 persones, 23.000 per TDT. Com els dèiem, aquest any TAC12 va donar un pas més en l'apartat tècnic, incorporant al directe un dron que va ensenyar imatges inèdites de la Tarragona de nit.

Tot plegat ho va fer possible un operatiu de més de 30 professionals amb el segell inconfusible de la televisió pública del Camp de Tarragona que va tornar a posar sobre la taula tot el necessari per fer la millor retransmissió de la millor processó de Setmana Santa de Catalunya.

Aquells que encara no hagin tingut l'oportunitat de veure-la, la poden recuperar des del web de TAC12 o des de l'OTT Laxarxa Més. Aquí, en aquestes dues plataformes, també es poden visionar els quatre programes especials sobre la Setmana Santa que aquesta casa va programar aquests dies i que van tenir una mitjana de 20.000 espectadors a la TDT.