Un derbi marcat per l'objectiu de la tercera posició

Un derbi marcat per l'honor de quedar tercer a la classificació; aquest és el principal al·licient en el que queda de temporada tant per al Club Bàsquet Tarragona com per al Club Bàsquet Valls, ja sense opcions d'ascens. Tarragonins i vallencs són tercer i quart classificats respectivament abans d'arribar al duel del pavelló del Serrallo.

Cordialitat i respecte entre els dos tècnics. Berni Álvarez ha fet d'amfitrió de Víctor Neila en la tradicional trobada abans d'un derbi. Ningú com el tècnic del CBT sap com ha patit l'equip per tirar aquesta temporada endavant, amb un any frenètic a la infermeria blava. Per tots els entrebancs, poder lluitar encara per la tercera plaça i no per evitar el descens és un premi molt remarcable.

En el partit de la primera volta, el CB Valls va veure com el conjunt tarragoní es va endur la victòria al Joana Ballart. També amb l'objectiu de la tercera plaça entre cella i cella, els de Víctor Neila volen assaltar el Serrallo i venjar-se del duel del passat desembre. Una opció que no és gens descartable, ja que enguany el Valls ha tingut millor rendiment lluny de la capital de l'Alt Camp que jugant a casa.

El derbi CBT-Valls es podrà seguir en directe per TAC12 aquest dissabte a les 19 hores.