Salou podria tenir 4 nous hotels en els propers anys

De moment l’Ajuntament manté contactes amb diferents empreses i esperen que els projectes s’acabin tancant. L’anunci s’ha fet coincidint amb la inauguració d’un nou establiment hoteler a Salou.

El nou hotel de 4 estrelles de Salou es troba al carrer Valls, en un edifici que havia estat d’apartaments i que s’ha remodelat completament. Va entrar en funcionament a l’estiu, però s’ha inaugurat ara. No és, però, l’únic establiment nou de Salou. Al juny de l’any vinent obrirà el que s’està acabant d’enllestir a Cap Salou i a més hi ha 4 empreses interessades a implantar-se al municipi. L’Ajuntament de Salou manté converses amb elles i confia que alguns projectes es tanquin. En dos casos serien hotels nous i en els altres dos, reformes integrals. Pel consistori, això demostra el potencial de Salou.

El nou hotel Salou Beach té un centenar d’habitacions i s’adreça sobretot a un públic familiar. Propietat de l’empresa vila-secana Vilalta Corporació, el gestiona la francesa Pierre&Vacances. Només tancarà un parell de mesos, entre finals de gener i finals de març.

Precisament l’entorn d’aquest nou hotel, els carrers propers a Carles Buigas, es remodelaran. L’Ajuntament hi intervindrà per millorar aquesta zona i preparen també inversions per altres indrets del municipi, en base a un estudi que ha dividit Salou en 7 àrees d’actuació diferents.