La temporada més il·lusionant de la història del CB Salou

En 4 anys ha acumulat 3 ascensos per passar de la Segona Catalana a la Lliga EBA, on debutarà aviat. La il·lusió és la bandera d'un Club Bàsquet Salou que manté el bloc i que cedeix la pressió als seus dos veïns geogràfics, el CBT i el CB Valls.

L'equip manté l'essència del de l'ascens de mesos enrere amb veterans com Eloi Galofré, Alan Cabtree o Gerard Santiago, que anteriorment ja van competir a EBA i fins i tot superiors categories.

També segueix l'MVP de Copa, CJ Barksdale, acompanyat ara per l'aler provinent del Ploms Everet Pleasant i el base Marc Ollé fins ara al Sabadell. Amb l'única baixa de Joan Claveria 10 jugadors continuen del passat curs a Copa.

El debut històric salouenc a EBA es produirà el 23 de setembre, aquí mateix i davant el Castellbisbal. 6 dies després viurà el seu primer derbi davant el CBT i amb la visita al Serrallo. Viurem 6 duels territorials durant la fase regular.

El primer duel oficial es disputarà el 9 de setembre, a casa i contra el Saloubamb l'inici de la Lliga Catalana EBA. Sis dies després viatjaran al Serrallo a pel passi a la fase final. Abans, dimarts vinent, jugaran un amistós contra una acadèmia dels Estats Units.