Presó pels 3 agressors d'un taxista a Salou

Presó sense fiança, provisional i comunicada, pels tres detinguts ahir a Salou, per agredir a un taxista, a la matinada, a la parada de taxis de la Font Lluminosa. Els 3 homes han passat a disposici judicial aquest matí, acusats pels delictes d'homici en grau de temptativa, lesions greus i atemptat contra l'autoritat.

La jutjessa els ha pres declaració, a més també de diferents testimonis i perjudicats. Els fets van tenir lloc en aquest punt, on diversos usuaris esperaven a la cua, després de sortir de festa, per agafar un taxi. Al voltant de 3 quarts de 6 del matí, els tres homes s'haurien saltat la cua i intentat accedir a un taxi, agredint-ne el conductor.

El taxista s'hauria negat a portar-los. Com a resposta els joves l'haurien tirat de cap a terra. El taxista està ingressat greu a l'UCI de l'Hospital Joan 23 de Tarragona, on evoluciona favorablement. Després dos dels agrerssos van intentar fugir d'una patrulla dels Mossos, resistint-se a la detenció. Quatre agents van resultar ferits lleus. Gràcies a la col·laboració ciutadana, però els Mossos d'Esquadra van poder localitzar els 3 agre ssors i detenir-los.