L'Avinguda Pere Molas es tallarà a partir del 17 de juny pels Jocs Mediterranis

Es tracta de la travessa que connecta Salou amb Vila-seca i que creua també la Vila Mediterrània de Tarragona 2018. Uns Jocs que comptaran amb 16 línies d'autobús exclusives per esportistes, organització i voluntaris.

Des de la rotonda de Port Halley, just on s'acaba el terme municipal de Vila-seca, fins a la rotonda d'accés al Centre de Convencions de PortAventura. A partir del 17 de juny i fins al 4 de juliol el trànsit de l'Avinguda Pere Molas quedarà pràcticament sota mínims. D'aquesta manera, dels habituals 4 carrils tan sols s'habilitarà un amb control d'accés.

Des de l'organització i especialment des dels cossos policials es vol limitar la circulació de vehicles sense autorització pel punt més delicat dels Jocs Mediterranis i on s'aplegaran prop de 4.000 esportistes provinents de 26 països diferents i repartits entre 3 hotels de PortAventura.

L'existència del parc temàtic facilita la ubicació del gruix de desplaçats en un mateix punt sense la necessitat de crear una Vila Mediterrània però obliga a gairebé tallar l'Avinguda que enllaça Vila-seca amb Salou. Una actuació que arrencarà 5 dies abans de la inauguració i que es tancarà 3 dies després de la clausura.

Per cert que tant esportistes com voluntaris i treballadors dels Jocs comptaran amb 16 línies d'autobús, de mode circular, i que vertebraran les 16 seus.

2 d'aquestes línies completaran les rutes de Barcelona i Castelldefels i 9 es mouran per la demarcació de Tarragona, amb sortida des de la mateixa Avinguda Pere Molas. El pla de transport s'arrodonirà amb les 5 línies per organització i voluntaris, que tindran inici al recinte Firal de Tarragona.