El Club Bàsquet Salou renova Eloi Galofré i CJ Barksdale

Els dos jugadors més determinants continuaran a l'equip la temporada vinent. Els de Jesús Muñiz mantindran així els pilars mentre busquen un parell de reforços per afrontar el debut a la Lliga EBA.

El primer pas del debutant a la Lliga EBA és més que contundent. CJ Barksdale té tan sols 25 anys i s'ha adaptat al bàsquet català amb uns números d'escàndol que l'han convertit en MVP de la Copa Catalunya. El nord-americà ha signat 23 punts i 10 rebots de mitjana, i ha estat també l'home més determinant de la fase d'ascens celebrada la setmana anterior.

Amb ell, el Club Bàsquet Salou s'estalvia un problema de difícil solució, trobar una alternativa gairebé inexistent pel preu i pel rendiment a la pista.

La renovació de Barksdale arriba acompanyada per la d'Eloi Galofré, de 31 anys i que complirà la seva tercera campanya al conjunt de la capital de la Costa Daurada. Les obligacions laborals de Galofré impedeixen que respecti la rutina d'entrenaments dels seus companys però compta amb el vistiplau del cos tècnic i del mateix vestidor. L'exjugador del CBT va tancar la fase regular amb 17 punts per partit i com a segon jugador més valorat de tota la Lliga.

L'objectiu del Club Bàsquet Salou és apostar per la resta de pilars dels últims dos anys i incorporar dos reforços, un a l'interior i un altre a l'exterior.